Vier je leven!

Werkwijze en kosten


Een goede ceremonie creëert een blijvende herinnering. Persoonlijke aandacht en een zorgvuldige voorbereiding zijn essentieel.

Als je momens hierbij inschakelt trekken we samen op. In de eerste plaats wil ik dan graag weten wat dit levensmoment voor jou zo bijzonder maakt. Waarom kies je voor een ceremonie? Wat zijn je gevoelens daarbij en wat voor soort viering en welke sfeer ervaar je als persoonlijk en passend?  Een persoonlijke kennismaking in een gesprek is daarvoor natuurlijk een goede methode. Ook om te kijken of het met elkaar "klikt". Na deze kennismaking gaan we met elkaar aan het werk. Wie daarbij wat doet is sterk afhankelijk van jouw eigen wensen en mogelijkheden. momens zorgt in ieder geval voor structuur in het bedenken en de tijdige voorbereiding van de viering.

Na het eerste gesprek hoeft de voorbereiding voor jou overigens niet heel veel tijd meer te kosten. Tenzij je zelf veel wilt doen natuurlijk. Het gaat vooral om afstemming die overwegend per e-mail en telefoon plaatsvindt. Soms kan het nuttig zijn om tijdens de voorbereiding nog even bij elkaar te komen om details met elkaar door te nemen of om onderdelen van de viering te oefenen.

De kosten voor een viering zijn sterk afhankelijk van de invulling, locatie en specifieke wensen. Na onze eerste kennismaking maak ik graag een offerte voor de inzet van momens evenals een gespecificeerde begroting voor de bijkomende kosten. Begroting en offerte vormen het kader voor de verdere voorbereiding van de viering. Waarbij we samen voortdurend de vinger aan de pols houden en je niet met onaangename verrassingen achteraf wordt geconfronteerd.

Print deze pagina

In the end…
It’s not the years in your life that count.
It’s the life in your years!

Abraham Lincoln (1809 – 1865)

momens
Korte Middelwijkstraat 2
3764 DB Soest
 
+31 6 510 38 545
info@momens.nl