Vier je leven!

Goed idee!


Goed idee!upload-2017/collage-1.jpg

Met een persoonlijk ingekleurde viering van een bijzondere gebeurtenis in je leven creëer je op een speciale manier een moment van aandacht dat door jouzelf en je familie, vrienden en bekenden zeker zal worden gewaardeerd. Op deze pagina vind je nog wat aanvullende aansprekende ideeën.

Opmaat voor een feest

Een viering kan goed op zichzelf staan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Sommige gebeurtenissen geven nu eenmaal aanleiding tot een meer uitbundige vorm van vieren, zoals een feest of een feestelijk diner. Een huwelijk is daarvan natuurlijk een voorbeeld bij uitstek.

Zo’n feest of feestelijk diner kan natuurlijk heel goed vooraf worden gegaan door een ceremonie eerder op de dag. Waarin je, in kleine kring of misschien zelfs met iedereen die ook voor het feest is uitgenodigd, met elkaar ook even een moment écht stil staat bij de aanleiding. De feestelijke bijeenkomst later op de dag kan daarmee ook extra betekenis krijgen. En daarbij hoeft het natuurlijk lang niet altijd om een huwelijk te gaan.

Doe eens een viering cadeau!

Een viering “cadeau doen” is natuurlijk ook bijzonder! Stel je eens voor dat je jouw geliefde partner, zoon of dochter of wellicht je beste vriend of vriendin, verrast met een in het geheim voorbereide ceremoniële viering? Waarin hij of zij centraal staat en waarmee je op een passende en liefdevolle manier duidelijk maakt wat hij of zij voor jou of jullie betekent? Zo’n persoonlijk moment van liefdevolle aandacht zal een onuitwisbare indruk op de betrokkene maken!

Print deze pagina

In the end…
It’s not the years in your life that count.
It’s the life in your years!

Abraham Lincoln (1809 – 1865)

momens
Korte Middelwijkstraat 2
3764 DB Soest
 
+31 6 510 38 545
info@momens.nl