Vier je leven!

Vier je leven!


Vier je leven!upload-2017/holi.jpg

Sommige momenten in je leven springen eruit omdat sprake is van een bijzondere gebeurtenis of de overgang naar een andere levensfase. Meestal gaat het om een hoogtepunt. Soms om een gebeurtenis die op een minder prettige wijze ingrijpt in je leven. Het zijn mijlpalen die het verdienen om bewust bij stil te staan en om ze aandacht en betekenis te geven. Een ceremonie die je viert samen met je vrienden, familie en bekenden, is daarvoor een mooie en passende vorm.

Een huwelijksceremonie, een stille tocht, de huldiging van kampioenen, een diplomauitreiking, een uitvaart. Het zijn uiteenlopende voorbeelden van ceremonies.
momens richt zich op de verzorging "op maat" van ceremonies bij persoonlijke levensmomenten.
Waarbij mensen die je dierbaar zijn samenkomen om dit bijzondere moment met jou en met elkaar te delen. In een viering waarin het thema tot uitdrukking wordt gebracht in passende teksten, beelden en muziek en eventueel een symbolische of rituele handeling.

Met een goed vormgegeven viering kan het hart worden geraakt, waarmee een onvergetelijk moment voor de aanwezigen  wordt gecreëerd.

 

Print deze pagina

In the end…
It’s not the years in your life that count.
It’s the life in your years!

Abraham Lincoln (1809 – 1865)

momens
Korte Middelwijkstraat 2
3764 DB Soest
 
+31 6 510 38 545
info@momens.nl