Vier je leven!

Praktische zaken


Praktische zakenupload-2017/collage-4.jpg

Haast net zo belangrijk als de inhoud van de viering zijn de plek waar deze plaatsvindt en alle andere praktische zaken die er zoal bij komen kijken.

De plek is natuurlijk heel bepalend voor de sfeer en beleving. Een korte viering in kleine kring kan misschien wel heel goed bij je thuis. Een feestelijke viering, zoals een huwelijk, vraagt een stijlvolle of feestelijke plek. En het afscheid van een leven komt vaak het beste tot zijn recht in een locatie die een zekere ingetogenheid uitstraalt. Sommige locaties hebben geen toevoeging nodig en bieden vanzelf de juiste sfeer voor een viering. Maar voor andere plekken kan een vorm van decoratie een goede aanvulling zijn. 

Naast de keuze van vierplek en decoratie zijn er andere praktische zaken die de aandacht vragen. Zoals een goede verzorging van licht, beeld en geluid. Haast niets werkt zo verstorend op de gewenste aandacht tijdens een viering als techniek die het laat afweten. Het hoeft allemaal niet groots of ingewikkeld; als het maar doet wat het moet doen.

Tenslotte is het tijdig en op een passende manier uitnodigen van je gasten van belang. Evenals het verzorgen van een programmaboekje, waarmee men de ceremonie ook goed kan volgen. Probeer met de uitnodiging in ieder geval je gasten vooraf alvast een beetje nieuwsgierig te maken en in de sfeer te brengen!

momens richt zich niet alleen op de inhoud van jouw viering, maar onderscheidt zich juist door veel aandacht voor alle bijkomende praktische zaken en kan deze, indien gewenst, volledig voor je verzorgen. Zodat je verzekerd bent van een sfeervol en soepel verloop van jouw viering!

Print deze pagina

In the end…
It’s not the years in your life that count.
It’s the life in your years!

Abraham Lincoln (1809 – 1865)

momens
Korte Middelwijkstraat 2
3764 DB Soest
 
+31 6 510 38 545
info@momens.nl